Vítejte |

Kategorie

Odběr novinek

Facebook

Aquatic Life T5 HO/LED - černá (4x54W/120cm/EU)

Aquatic Life T5 HO/LED - černá (4x54W/120cm/EU) Zobrazit v plné velikosti

Aquatic Life T5 HO/LED - černá (4x54W/120cm/EU)

Skladem u dodavatele (1-2 dny)

10 490,00 Kč

Aquatic Life T5 HO/LED - černá (4x54W/120cm/EU)
 
Mnoho "mořáků" chce kombinovat výkonné T5 zářivky s moderním LED osvětlením. Cílem je zachytit brilantní barevné ztvárnění útesu pomocí T5ek a využití výkonných LEDek.
 
Až do dnešní doby, pokud jste chtěli přidat T5ky k existujícím LEDkám nad mořským útesem, museli jste buď koupit drahou kombinaci vyrobenou na zakázku nebo se pokusit vyrobit něco vlastního, tj. vyrobit si vlastní rám atd. V mnoha případech byl výsledek tohoto počínání méně než optimální a mnohokrát i nebezpečný.
 
 
 
Hybridní systém od Aquatic Life díky universálnímu montážnímu systému, který je kompatibilní s hlavními typy LED osvětlení na trhu (AI, ETM, Kessil), řeší a eliminuje všechny tyto problémy...

- Aqua Illumination (AI) Hydra 26 HD
- Aqua Illumination (AI) Hydra 52 HD
- Aqua Illumination (AI) Prime HD
- Kessil A360WE, A360NE
- EcoTech Marine Radion XR15w
- EcoTech Marine Radion XR30w
 
Balení obsahuje univerzální montážní sadu, takže můžete bezpečně připevnit svá LED osvětlení. Dokonce budete moci, v rámci tohoto hybridního systému, kombinovat různé značky přidávaných LED osvětlení (například AI s Kessilem apod.)
 
Aquatic Life Hybrid je více než světelná rampa. Design tohoto osvětlení je v pevném robustním rámu a velmi atraktivní.
 
Napájecí kabely jsou umístěny tak, aby nebyly vidět a aby byla splněna bezpečnost provozu. Hybridní systém používá 4 T5 zářivky ve 2 krajních reflektorech, které usměrňují světlo přímo na útes a umožňují tak max. využití výkonu T5tek. Vysoce kvalitní HEP-brand ballast zajišťuje tiché a stabilní osvětlení bez mihotání/"problikávání". Silikonové koncovky chrání konektory zářivek před slanou vodou a vlhkem.
 
Hybridní osvětlení od Aquatic Life poskytuje bezpečnou a jednoduchou cestu jak kombinovat T5 zářivky s nejpopulárnějšími LED systémy bez toho, aniž abyste museli toto zkoušet "na koleně" s DIY typy osvětlení (typ osvětlení "udělej si sám").
 
Sada obsahuje lankový systém k zavěšení Aquatic Life T5HO/LED Hybrid nad akvárium. Hybridní osvětlení je dostupné v délkách 60-90-120 a 150cm a jsou vhodná pro akvária o šířkách od 45 do 75cm.
 
Obsah balení:
- T5 HO konzole s 2x54W  (2)
- koncovky 49,2cm  (2)
- dekorativní koncovky 49,2cm (2)
- standardní držáky (pro LED AI Hydra 26/52HD nebo LED od EcoTech Marine)  (2)
- závěsná lanka (2)

Není součástí balení:
- 1 kruhový adapter /držák (pro LED od Kessilu)
- zářivky
 
Specifikace:
- černé provedení
- Inovovaný design pro EU region
- Rozměry:  D 120 x  Š 46 cm
- Váha:   7 kg
- Napájení 220-240V