Vítejte |

Kategorie

Odběr novinek

Facebook

Aquaforest - Rock MIX box 18 kg

Aquaforest - Rock MIX box 18 kg Zobrazit v plné velikosti

Aquaforest - Rock MIX box 18 kg

Skladem u dodavatele (1-2 dny)

3 590,00 Kč

Aquaforest - Rock MIX box 18 kg

AF ROCK MIX (Base/základní + Arch/2.stupně + Shelf/ploché) je mix kamenů vytvořených z přírodních surovin nejvyšší kvality , které jsou určeny pro použití v mořských akváriích
 
Vysoká estetika a ruční výrobní proces činí z AF Rock přírodní kámen podobný kamenům z korálových útesů. Díky vysoké pórovitosti usnadňuje usazování bakterií a funguje perfektně jako filtrační médium . Na rozdíl od kamenů běžně se vyskytujících na trhu byly kameny  AF Rock vytvořeny pro účinný filtrační proces . Použití nejlepších, ekologických a plně bezpečných pigmentů umožnilo vytvořit skálu s vysoce dekorativními vlastnostmi. AF Rock nepoškozuje životní prostředí a na rozdíl od živé horniny je bez kontaminantů, nežádoucích řas a parazitů .    
 
        
 
Na rozdíl od živých kamenů z importu (nejistého zdroje, původu) jsou kameny  AF Rock bez škodlivých a invazivních organismů, jakými jsou valonia, aiptasia, dinoflagellate, bryopsis, AEFW a nežádoucí krabi živící se korály . Složení kamenů poskytuje optimální podmínky pro rozvoj mořského života a je zcela bezpečné pro obyvatele akvária.
 
AF Rock kameny jsou ideálním médiem pro osídlení bakteriemi, takže podporují biochemické procesy a zaručují dlouhodobou biologickou rovnováhu v nádrži. Kameny budou nepřetržitě podporovat filtrační procesy, stabilizovat parametry a usnadňovat rozvoj mořského života . Kameny lze řezat a lámat, stejně jako libovolně kombinovat pomocí speciálního lepidla Stone Fix.

Ruční výrobní proces AF Rock zaručuje jedinečnost každé ze sad a také zajišťuje exkluzivní tvar každého kamene. Vysoká pórovitost zajišťuje nízkou hmotnost a vynikající poměr hmotnosti a objemu . Díky tomu je AF Rock mnohem lehčí než ostatní kameny dostupné na trhu. Výrobek byl důkladně testován v laboratoři, neuvolňuje do vody nežádoucí chemikálie. To stabilizuje pH a KH parametry vody, což značně usnadňuje kalcifikaci a umožňuje rychlejší růst korálů . To usnadňuje rozvoj a rozšíření prospěšných mikroorganismů a výrazně zkracuje proces zrání akvária , zejména při použití bakteriálního přípravku Bio S . 
AF Rock lze použít pouze ve vodě s hodnotou pH vyšší než 7,0.
Před vložením do nádrže opláchněte kameny osmotickou vodou. Vzhledem k vysoké pórovitosti se kameny mohou vlivem přepravy lámat a úlomky lze slepit pomocí speciálního lepidla Stone Fix.
 
Kameny AF ROCK LZE TAKÉ POUŽÍVAT V JIŽ ZAJETÝCH/FUNKČNÍCH MOŘSKÝCH AKVÁRIÍCH.