Vítejte |

Kategorie

Odběr novinek

Facebook

Aquaforest Marine Flakes 25g

Aquaforest Marine Flakes 25g Zobrazit v plné velikosti

Aquaforest Marine Flakes 25g

Skladem

220,00 Kč

Aquaforest Marine Flakes 25g
 
AF Marine Flakes je rostlinné krmivo pro ryby ve formě vloček s unikátním přídavkem nori řasy.

Tato převratná receptura byla vytvořena tak, aby rybám nabídla nejen komplexní a vyváženou stravu, ale také výraznou chuť a zdravotní přínosy.Vločky vynikají jako nejrozšířenější forma výživy ryb v říši akvárií.Nyní jsou nabízeny také ve verzi pečlivě přizpůsobené pro býložravé mořské ryby a lze je stejně tak použít pro sladkovodní akvarijní ryby.

Co odlišuje AF Marine Flakes?
Především výjimečné začlenění řasy nori, která slouží jako výjimečný zdroj cenných živin.Listy z řasy Nori jsou přímo napuštěny do vloček a poskytují bohatou směs vitamínů, minerálů a bílkovin, které jsou klíčové pro správný vývoj a fungování ryb.
Kromě toho se toto krmivo pro ryby může pochlubit velkorysým množstvím spiruliny – vyhlášené superpotraviny uznávané pro své zvýšené hladiny bílkovin, vitamínů a minerálů.
Spirulina nejen dodává základní živiny, ale také pomáhá při přirozených trávicích procesech ryb a přispívá k zachování jejich zdraví a vitality.Naše krmivo ve formě vloček slouží nejen jako delikátní jídlo, ale také se snadno podává.

Jednoduše nadávkujte odpovídající množství vloček, přizpůsobené velikosti rybího hejna, a užívejte si pozorovatelnou radost, kterou zažívají při krmení.