Vítejte |

Kategorie

Odběr novinek

Facebook

Deltec Skimmer 2000i

Deltec Skimmer 2000i Zobrazit v plné velikosti

Deltec Skimmer 2000i

Skladem u dodavatele (1-2 dny)

17 990,00 Kč

Odpěňovač Deltec Skimmer 2000i

Nové odpěňovače Deltec se vyznačují zvláště dobrými výsledky odpěňování. Deltec skimmer 2000i je vybaven nově vyvinutým nouzovým přepadem . Tím je zabráněno "nadměrnému přeplnění" skimmeru se sníženým přívodem vzduchu, např. zalomením silikonové hadice nebo cizím tělesem v přívodu vzduchu. Pokud se sníží přívod vzduchu, zvyšuje se hladina vody ve skimmeru. V extrémních případech to může způsobit, že voda stoupne, skimmer přeteče a vyplaví nečistotu zpět do akvária. To může vést k extrémnímu zatížení vody. Tomuto zabrání nouzový přepad. 

Čerpadlo
Zařízení Deltec Skimmer 2000i je provozováno s čerpadlem Deltec DCC 4 . Toto čerpadlo 24 V DC je nastavitelné pomocí osmistupňového regulátoru a může tak být optimálně přizpůsobeno hladině vody a zatížení vody. Na optimální úrovni 6 (u většiny akvárií) se vytváří přibližně 1450 litrů vzduchu s pouhými 10 - 28  watty.

Ergonomický tvar válce
Prostřednictvím ergonomického tvaru válce dosahuje Deltec skimmer 2000i nejlepší výsledky při odpěňování. Tvar skimmeru se nezužuje nahoru. Malé vzduchové bubliny tak mohou stoupat neomezeně, jsou plně nasycené a roztržené pouze ve stoupači pěnového hrnce.

Dutý prostor podlahy
Dalším novinkou modelu Deltec Skimmer 2000i je dutá podlaha To přispívá k ještě většímu snížení hlukuNavíc voda proudí zpět dutou podlahou. To znamená, že voda je vyvedena ze skimmeru na nejnižší možný bod, což znamená, že do akvária už nemohou proudit téměř žádné vzduchové bubliny.

Demontáž, rozměry a konstrukce
Pravidelně požadované čištění čerpadla je velmi snadné díky jednoduché a rychlé demontáži skimmeru. Tělo Deltec Skimmer 2000i může být sestaveno a rozebráno bez nástrojů. Naše testy ukázaly, že můžete odstranit čerpadlo ze skimmeru za méně než 20 sekund.

Rozměry našeho skimmeru jsou zvoleny tak, aby mohly být umístěny pohodlně do jejich filtrační nádrže. Vzhledem k vysokému objemu válcového tvaru postačuje malá plocha. Deltec Skimmer 2000i můžete mít v hloubce 15 cm až 25 cm.

Specifikace:
Čerpadlo: Deltec DCC 4 -10 - 28W (24V DC)
Výkon sání: 1450 l / h 
Rozměry: 30 x 22,5 x 56 cm (délka x šířka x výška ) 
Pro nádrže do 1500-2000L 
Veškeré náhradní díly na dotaz.