Vítejte |

Kategorie

Odběr novinek

Facebook

TRITON N-DOC ORGANICS

TRITON N-DOC ORGANICS Zobrazit v plné velikosti

TRITON N-DOC ORGANICS

Skladem

899,00 Kč

TRITON Professional Water analysis N-DOC ORGANICS

 

Výhody laboratoří TRITON

Pomocí analýzy vody TRITON získáváte nejen nejúplnější obraz o hodnotách vaší vody, ale umožňuje vám také aktivně a zároveň bezpečně zasahovat do dávkování stopových prvků. Pomocí systému TRACE BASE můžete selektivně nastavit vaše parametry, které se přizpůsobí přírodnímu korálovému útesu. Podle odborné analýzy vody jste také schopni ve vodě prokázat látky, které mohou být nebezpečné vaše živočichy a předcházet nejhoršímu. Laboratoř TRITON řeší problémy jako iontové nerovnováha, chybná činnost, chyby v měření, nedostatek stopových prvků, předávkování, kontaminace soli atd. Ale především vytváří TRITON laboratorní znalosti pro vás jako zákazníky.
 
Komplexní testovací sada na dusík, alkalitu a rozpuštěný organický uhlík:
Zavedení pokročilého testování s vysokým rozlišením pro klíčové sloučeniny dusíku, rozpuštěného organického uhlíku a rozšířenou hodnotu alkality. Reefkeepeři tak mohou vyvážit a cíleně řídit živiny, které ovlivňují množství bakterií, sinic a řas v uzavřených útesových systémech. 

Aplikace: 
- Poskytuje komplexní přehled o organických sloučeninách v mořské vodě: uhlík a dusík.
- Používá poměr N / C / P k určení zdrojů uhlíku a aminokyselin pro kontrolu jejich vlivu na bakterie či korály v útesových akváriích. 
(Poznámka: hodnota P měřená samostatně pomocí testu ICP nebo ručně) 
- Odstraňuje problémy způsobené slepým dávkováním.
- Vhodné ke zjištění potřeby výměny vody. 
- Výborné řešení běžných problémů, jako je nekróza tkání a sinice. 
- Měří skutečnou alkalitu bez vnějších vlivů.
 
Cyklus dusíku v útesových nádržích je složitější než dusičnan měřený pomocí tradičních testovacích souprav. Podobně i uhlík a alkalita existují ve více formách, než jaké byly v minulosti měřeny.Společně tyto sloučeniny živí bakterie a řasy, které způsobují problémy v útesových nádržích.
 
OGANICS N-DOC tento problém řeší přesným měřením příslušných organických sloučenin, které spouštějí bakteriální infekce a rozpuk řas.