Vítejte |

Kategorie

Odběr novinek

Facebook

Red Sea Coral Colors B 500ml

Red Sea Coral Colors B 500ml Zobrazit v plné velikosti

Red Sea Coral Colors B 500ml

Skladem u dodavatele (1-2 dny)

420,00 Kč

Red Sea Coral Colors B - komplex draslíku/bóru (500ml)


Výzkum společnosti Red Sea identifikoval 31 mikroprvků, které jsou společně se základními prvky přítomny v kostře a měkkých tkáních všech korálů.
Přípravky/prvky jsou v rámci programu Red Sea Coral Coloration Program rozděleny do 4 skupin dle svých biologických funkcí a dle produkce specifických barevných pigmentů ve tkáních LPS/SPS korálů :   Colors A, B, C a D. 
 
Tyto pigmenty jsou produkovány pouze v případě, že jsou mikroprvky dostupné při bio-chemických procesech v požadovaných koncentracích. Všech 31 prvků je vyžadováno všemi LPS/SPS korály bez ohledu na to jaké mají aktuální zbarvení...

Coral Color B – Komplex z draslíku a bóru. Draslík hraje rozhodující roli při transportu korálových živin v měkké tkáni. K tomu lze počítat i přiváděné živiny od zooxantel. Draslík a bór mají podstatný vliv na alkalitu korálové měkké tkáně a hrají roli při tvorbě aragonitu v kostře korálů. Draslík je vázán v červených barvivech barevných bílkovin.

Dávkování:
1 ml Coral Color B na každých použitých 10 ml Reef Foundation A, nebo 1,5 ml Coral Color B na každých použitých 20 g Reef Foundation ABC+.